In mijn laatste blogpost schreef ik over hoe moeilijk ik het had.  Lichamelijk gezien is het nog steeds een erg lastige maand, maar ik heb mezelf wel weer kunnen herpakken.
Hier (klik) kan je lezen wat geluk voor mij betekent. Na mijn antwoord teruggelezen te hebben afgelopen week, heb ik mezelf even door elkaar geschud. Hey, het leven is mooi hoor!

Lichtpuntjes die het leven mooi maken

(hoe klein ze ook mogen zijn)

Lieve reacties
Zoveel fijne reacties van jullie mogen ontvangen! Vooral van mensen die ik al kende, maar ik heb ook heel wat nieuwe gezichten voorbij zien komen. En dat maakt me echt heel blij.
Het is zó leuk dat ik inmiddels reacties op mijn blog krijg van onbekenden. En dat sommige onbekenden inmiddels bekenden worden omdat ze iedere keer weer terug komen.
Echt, ik waardeer het ontzettend.

Nieuwe volgers
Yay, meer mensen die mijn blog willen volgen! Ik verbaas me er echt over hoeveel mensen me volgen en op mijn blog reageren. Vind het zo tof. Zou ik voor jullie allemaal een cake mogen bakken ofzo?

Telefoontjes
Ik werd vanochtend gebeld door een vriendin die me even wilde laten weten dat ze aan me dacht. Onbetaalbaar.

Gezellig avondje uit eten
Mijn vriend liep al een tijd te klagen dat hij onze ouders aan elkaar wilde voorstellen. Toen we het plan eindelijk konden uitvoeren, hebben we ook zijn zus en mijn broer + schoonzus uitgenodigd.
Super leuk!

Doel van deze maand behaald
Namelijk officieel 30 kg lichter zijn. Dans je met me mee?

Cadeau voor mezelf besteld
Zodra het er is, zal ik het laten zien!

Vriendlief is een kattenvrouwtje geworden
Hij vertelde me gisteren dat hij persé een ‘eigen kat’ wil wanneer we ons huisje af hebben. Dat moet een specifiek soort kat zijn want meneer heeft het al helemaal uitgedacht. We zijn het alleen nog niet eens over hoe de hypothetische kat zal heten (hij vindt Arie een hele mooie naam).
Ik zal binnenkort wel zo’n wollen trui voor hem kopen, met katten erop afgebeeld. Past bij zijn nieuwe imago.

Kaartje uit Indonesië
Één van mijn lieve vriendinnen zit voor een aantal maanden in Indonesië. Ze wordt zeer gemist, dus haar kaartje ontvangen was super tof en ik heb weer iets om op te hangen (vind ik leuk, kaartjes en foto’s overal opplakken).

Vanavond maakt mijn vader onwijs lekker eten
Namelijk spaghetti zalm (in roomsaus). Mm!

Oude muziek herontdekt
Soms vergeet ik even mijn oude muziek liefdes, maar ik vind ze altijd weer terug.
Momenteel op repeat: Rhiannon – Fleetwoord Mac

Hyrule Warriors
Dat is een spel wat we enkele weken geleden gekocht hebben. En wat we nu hele avonden aan het spelen zijn. Het is geweldig.

Bijna kerst
Kerstsfeer maakt me gewoon heel erg blij. Daarbij komt mijn jongste broer samen met zijn vrouw dit jaar voor de kerst naar Nederland. Dubbel leuk!

Vol inspiratie
Niet alleen voor mijn blog, maar gewoon voor schrijven in het algemeen. Voelt fijn!

Nieuwe blogs om te volgen
Binnenkort moet ik maar eens mijn favoriete blogs gaan noemen. Ze zijn namelijk zó leuk. Dagelijks mooie blogposts kunnen lezen maakt mijn dag ook weer wat fijner. Zo heeft Lisanne (klik) ook haar lichtpuntjes opgenoemd vandaag en heeft Marjolein (klik) gisteren een heel eerlijke en herkenbare blogpost geschreven over haar ziek zijn.

Zoetsappige momentjes
Ik droom van een eigen plekje. Samen met mijn vriend.
Afgelopen week zijn we wel 4 keer uitgenodigd voor een bezichtiging! Tja, zo krijg je helemaal geen aanbod en dan ineens 4 op een rij. De timing kwam alleen erg slecht uit iedere keer, dus zijn we nog niet gaan kijken.
Binnenkort verwachten we een uitnodiging voor een bezichtiging in een wijk waar ik zelf érg veel interesse in heb. Vol ongeduld heb ik Steven erheen gesleept. Het regende, dus we liepen samen onder een paraplu (romantisch, hé?) terwijl ik hem van alles aanwees en verkondigde hoe geweldig deze buurt en woningen wel niet zijn.
Hij heeft me wel honderd keer verliefd aangekeken en gezegd hoe schattig hij mijn enthousiasme vond. ♥

Hoe zit dat voor jou? Wat zijn jouw lichtpuntjes? 

16 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
Copyright © IPkabuto 2017 • All rights reserved.