Deel 1 kan je hier vinden.

#6 Voor wat in de natuur ben je dankbaar?
Deze vraag vind ik heel moeilijk, want ik vind de natuur waanzinnig mooi en het is dan ook wel m’n happy place (met uitzondering van alle insecten die ik altijd aan lijk te trekken). Vandaag zou ik kiezen voor bomen. Er staan een stel prachtige, oude bomen voor mijn woonkamerraam en iedere dag word ik er blij van.

#7 Voor welke herinnering ben je dankbaar?
Jeetje, hoe moet ik nou kiezen? Oké, ik dacht vandaag terug aan de caravan en samen met m’n moeder weg zijn. Als het licht op een bepaalde manier valt moet ik daar vaak aan denken. Ergens op een weiland, aan de rand van het bos. Knus in de caravan. Dat vond ik zo, zo ontzettend fijn.

#8 Voor welk boek ben je het meest dankbaar?
Momenteel een van mijn kookboeken (kookboeken verslaafde hier): Tara’s kookboek. Niet alleen staat het vol simpele, goedkope en lekkere recepten, maar ieder boek van Tara Stiles voelt alsof ze je knuffelt. Ik ben echt gek op haar vibe.

#9 Voor welke plek ben je het meest dankbaar?
Mijn hoekje van de bank. Sowieso voor ons huis – ik vind het echt een fijne plek. Maar specifiek dat plekje is zo fijn.
Dat vond Charlie ook altijd, en ik ga het missen om dat plekje met hem te delen. Hij is vandaag overleden en ik mis hem nu al zo erg.

#10 Voor welke smaak ben je vandaag dankbaar?
De smaak van mijn zelfgemaakte chocopasta.

Waar ben jij vandaag dankbaar voor?

Liefs,
Emily

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
Copyright © IPkabuto 2017 • All rights reserved.