Begin november plaatste ik een doelenlijst voor die maand. Vandaag kijk ik naar wat gelukt is, en wat beter kon.
En stel ik natuurlijk wat doelen op voor december!

Doelen november – hoe ging het?

Me voorbereiden voor het gesprek bij de uroloog
Gelukt! Het was een prettig gesprek en een katheter is niet ter sprake gekomen, godzijdank. Ik moet voor twee dagen een plasdagboek bijhouden waarbij ik op schrijf hoeveel ik drink en hoeveel ik uit plas. In januari ga ik terug naar het ziekenhuis en moet ik op een speciale wc plassen zodat ze, eh… ik weet eigenlijk niet wat ze dan precies gaan meten.
Verder moet ik nog een afspraak maken bij de bekkenbodemfysiotherapeut.

Regelmatig artikelen uploaden
Gelukt! Ik heb deze maand twee keer per week artikelen geupload en dat voelt zo fijn! Ik ben echt blij dat ik het bloggen en schrijven weer opgepakt heb. Voor jullie ook fijn om te weten wanneer je een blogpost kan verwachten.

Mee doen met NaNoWriMo x
Dit is niet gelukt, maar daar heb ik bewust voor gekozen. Ik had nog een blaasontsteking toen NaNoWriMo begon, en ik word altijd extra ziek tijdens een schrijfmarathon (inclusief ontstekingen). Het leek me niet handig om eraan te beginnen terwijl ik al een ontsteking had.

De lijst met psychologen uitpluizen
Oké, ik had een afspraak staan met een psycholoog maar heb deze weer afgezegd. Ik belde in eerste instantie voor een andere psycholoog, maar kon daar niet terecht waardoor ik werd doorverwezen naar een ander. Achteraf gezien had ik spijt omdat ik geen connectie met deze vrouw voelde na het lezen van haar verhaal. Vandaar dat ik de afspraak gecanceled heb. Ik moet nog even verder kijken.

Naar de Efteling gaan
Jaaa, zo blij dat dit gelukt is! Je kan er hier over lezen.

Ontspannen
Ik heb redelijk wat gemediteerd deze maand, en heb ook andere stappen ondernomen om beter voor mezelf te zorgen. Zo ben ik een self care journal begonnen, en ook een dankbaarheidsboekje. Beide maken me blij. In mijn self care journal teken ik ook – super ontspannend – en ik heb ontdekt dat ik handlettering heel leuk vind.
Daarnaast kwam de law of attraction veel op mijn pad, en ben ik er meer over gaan lezen. Bepaalde elementen spreken me erg aan en geven me een heel fijn en rustig gevoel.

Doelen december

Mijn journals blijven gebruiken
Ik zal er nog een blogpost over schrijven. Het doet me in ieder geval goed, dus actief ermee bezig blijven lijkt me een mooi doel.

Kerstinkopen doen
Ik hou zo van cadeaus uitzoeken voor mensen. Echt, ik vind ’t zo hard genieten.

Spullen uitzoeken en te koop aanbieden
Ik ben hier in november mee begonnen. Het voelt fijn om op deze manier te ontspullen en ik kan het geld ook goed gebruiken. Het mag in een langzaam tempo – het is niet de bedoeling dat het me extra stress geeft.

Regelmatig bloggen vasthouden
In ieder geval 1 keer per week bloggen. Het maakt me gewoon heel blij. Jullie reacties maken me ook blij.

Werken aan mijn verhaal
Er is een schrijfwedstrijd waar ik graag aan mee wil doen. Ik vind het wel doodeng, want je zet je verhaal direct online zodat andere mensen je kunnen volgen/op jouw verhaal kunnen stemmen. Maar het wordt wel tijd dat ik me eens over die angst heen zet.

Regelmatig blijven mediteren
Misschien valt het je op dat ik bij de meeste doelen geen vast getal of zo neer zet. Dat doe ik bewust, omdat ik altijd te veel van mezelf vraag. Ik probeer juist doelen te stellen die me verder helpen en ontspanning geven. Mediteren doet dat – maar het is makkelijk om te laten vallen als je jezelf niet actief pusht om er wat mee te doen.

Afspraak maken met bekkenbodemfysiotherapeut
Hopelijk kunnen ze daar iets voor me betekenen. Als het goed is kan ik ook terecht bij mijn huidige praktijk.

Verder heb ik ontzettend veel zin in kerst en oud en nieuw. Ik hoop het laatste dit jaar weer eens met vrienden te kunnen vieren. :)
Wat zijn jouw doelen deze maand?

Liefs,
Emily

2 Comments

  • Kim schreef:

    Goed bezig Emily! Het is heel belangrijk dat je een klik voelt met een psycholoog, dus verstandig dat je verder zoekt :) Ik heb ook zo een zin om kerstinkopen te doen! De vorige jaren begon ik altijd al in november, maar ik heb nu nog niks in huis, haha.

  • Michelle ] schreef:

    Altijd mooi om doelen te hebben en te stellen. Voor de decembermaand heb ik niet heel veel doelen. Wel nog een paar leuke dagjes weg en natuurlijk kerst en oud&nieuw. Verder wil ik ook wat meer proberen te ontspannen en rust te pakken. Want die koudere temperaturen zijn niet zo fijn voor mijn rug-spier en gewrichtklachten.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
Copyright © IPkabuto 2017 • All rights reserved.