Het is een hele tijd geleden sinds ik doelen maakte voor een nieuwe maand. Volgens mij is het twee jaar geleden dat ik dat voor het laatst op mijn blog deelde.
Afgelopen zondag is mijn blog 3 jaar oud geworden – wauw. Ik betreur het om te moeten zeggen dat ik daar pas ’s avonds per toeval achter kwam, omdat ik besloot mijn aller eerste blogpost terug te lezen. Uiteindelijk zag ik ook mijn maandelijkse doelen lijstjes voorbij komen en dacht ik: laat ik dat weer eens proberen.

Doelen voor november

Me voorbereiden voor het gesprek bij de uroloog
Het gesprek is op 17 november. Er zal dan vast nog niets engs gebeuren, maar ik ben wel erg nerveus voor de onderzoeken. Een onderzoek waar een katheter aan te pas komt is volgens mij redelijk standaard, en het idee alleen al… brrr!

Regelmatig artikelen uploaden
Maar ook niet boos op mezelf worden wanneer dat niet lukt. Ik heb het plezier in bloggen en schrijven terug – laten we dat vooral zo houden.
Het geeft me echt een fijn gevoel als er weer regelmaat in zit, maar ik vind het ook belangrijk dat het me geen stress oplevert.

Mee doen met NaNoWriMo
NaNoWriMo staat voor National Novel Writing Month. Het is een internationale schrijfmarathon waarbij je in de maand november 50.000 woorden schrijft aan een nieuw verhaal. Je mag echter ook zelf een doel kiezen. Sommige mensen kiezen ervoor om als doel te hebben dat ze iedere dag schrijven. Anderen kiezen ervoor om een bestaand verhaal af te maken.
Ik weet nog niet waar ik voor kies – hopelijk weet ik dat wel op het moment dat deze blogpost online komt.

De lijst met psychologen uitpluizen
Vorige week hebben Steven en ik wat psychologen in de buurt opgezocht en een lijstje gemaakt van welke mij aanspraken. Ik wil graag weer onder behandeling zijn omdat ik merk dat het minder goed met me gaat. Ik kan wel wat hulp gebruiken om beter met mijn slechte gezondheid om te gaan, en bij het vaarwel zeggen tegen zoveel dromen en wensen.

Naar de Efteling gaan
We hebben al kaartjes liggen, en die zijn tot midden november geldig. We zouden eigenlijk in oktober met vrienden gaan, maar ik was nog te ziek van mijn hardnekkige blaasontsteking. Hopelijk voel ik me snel iets beter zodat we naar de allerleukste plek van Nederland kunnen. Deze keer mét rolstoel. Want angsten moet je overwinnen, of zo.

Ontspannen
Misschien wel het belangrijkste doel van deze maand. Ik ben de laatste tijd zo vreselijk gestrest en gespannen. Het viel me pas echt op toen ik weer de tijd nam om even wat (hele rustige) yoga oefeningen te doen. Die oefeningen helpen om los te laten en ruimte te maken, maar ik ga yoga niet als doel zetten. Ik kijk wel gewoon wat fijn voelt.

Heb jij doelen voor deze maand, of sta je er niet zo bij stil? Ik vraag me af hoeveel mensen al hun kerstinkopen gaan doen. :)

Liefs,
Emily

5 Comments

 • Anouk schreef:

  Wat een goede doelen Emily, het helpt ook om aan het einde van de maand even te reflecteren of ze haalbaar waren.

  Door jou ga ik me NU ook inschrijven voor NaNoWriMo, daar heb ik ineens zo veel zin in! Omdat ik deels overspannen thuis zit lijkt me dit heerlijk om te doen en me toch nuttig te voelen zonder dat er stress bij komt kijken.

 • Landa Penders schreef:

  Leuk moppie, goede doelen ook. Ik duim voor je dat je je goed voelt donderdag! En een fijne begripvolle psycholoog vindt! Wanneer mag ik eens iets lezen van jou trouwens? :D

  • Emily schreef:

   Ik ga deze maand aan m’n bestaande verhalen werken, dus wie weet daarna. Maar dat vind ik wel een beetje eng want het staat nog in kinderschoenen. :p

 • Johan Zijlstra schreef:

  Oe! Efteling! Wat is je favoriete attractie?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
Copyright © IPkabuto 2017 • All rights reserved.