Het is alweer November. Jeetje, wat gaat de tijd hard. Ik was nog helemaal niet klaar met de zomer. Nu moet ik weer extra vitamine D uit een potje slikken.
Toch kan ik ontzettend genieten van dit regenachtige weer. Herfstkleuren zijn zo verschrikkelijk mooi en ik vind het maar stom dat alle blaadjes constant weggeblazen worden. Ook ga ik mijn rode lokken ervan missen.
Op andere blogs kwam ik doelen voor deze maand tegen. Oh, wat houd ik van doelen opschrijven! Het geeft me het gevoel alsof ik echt ergens naartoe werk. Ik voelde me geïnspireerd en vroeg mezelf af: wat zijn mijn doelen voor deze maand?

Iedere dag schrijven
Ken je NaNoWriMo? Het staat voor National Novel Writing Month. Oftewel: deze maand is over de hele wereld gewijd aan schrijven. Omdat ik mijn blog begonnen ben, vond ik het wel erg veel worden om daarnaast ook nog een verhaal te gaan schrijven (met als doel 50.000 woorden in één maand). Daarom doe ik op mijn eigen manier mee, namelijk iedere dag aan mijn blog werken. Niet dat ik iedere dag iets ga posten. Dan worden jullie me wel heel snel zat. ;)

Eindelijk die laatste 2 kg afvallen
Niet dat ik dan mijn uiteindelijke doel behaald heb, maar wel een tussen-doel: namelijk officieel 30 kg zijn afgevallen! De laatste tijd heb ik nogal stil gestaan. Strenge diëten doe ik niet aan en je lichaam went uiteindelijk aan je nieuwe gezonde eetpatroon. Voor mijn gevoel heb ik wekenlang geduld moeten hebben, maar er zit nu godzijdank weer beweging in.

Een warm mandje voor Nanuk vinden
Nanuk is één van mijn kittens, uit mijn eerste nestje, die weer terug is gekomen bij ons. Waarschijnlijk hebben we al een thuis voor hem gevonden, maar dat moet nog bevestigd worden. Tot die tijd ga ik hem helemaal gek knuffelen. Heerlijk.

DSC_1026

Iets nieuws bakken
Waarschijnlijk iets van chocolade, want mijn god wat heb ik trek in chocolade.

Naar de huisarts gaan
Omdat ik het niet eens ben met mijn diagnose, het gevoel heb alsof ze enkel naar mijn vermoeidheid en niet naar mijn pijn hebben gekeken en omdat het regelmatig zo onuitstaanbaar is.
Eigenlijk heb ik mezelf een beetje in de steek gelaten door wederom maar genoegen te nemen met wat de arts in het ziekenhuis zei. Ik begreep haar verkeerd en dacht dat fibromyalgie ook onder mijn diagnose viel.
Weer terug naar de huisarts dus en hopelijk op weg naar een reumatoloog.

Afspraak maken met fysiotherapeut
Dit is het enige behandelplan wat ik van het ziekenhuis gekregen heb. Dus laten we dat dan maar doen, he?
Wel eerst even uitzoeken wat ik vergoed krijg. Mogelijk zal ik over moeten stappen naar een ander zorgpakket, want ik maak al zoveel kosten voor mijn gezondheid.

Woning bezichtigen
Vriendlief en ik zijn al een tijdje rond aan het kijken voor een woning. Helaas zijn we nog geen één keer uitgenodigd voor een bezichtiging! Ik vraag me af op welke plek je moet eindigen om te mogen komen kijken. Top vijf? Want daar zaten we steeds nét niet.

Mijn haar niet verven
Het is moeilijk. Als je me kent, weet je dat ik het liefst iedere maand een andere haarkleur heb. De gezondheid van mijn haar is eindelijk aan het verbeteren. Dat mag ik nu niet verpesten door er weer een kleurtje in te gooien.

Mijn energie goed verdelen
Het is een drukke maand voor mij. Ieder weekend heb ik iets te doen. Misschien klinkt dat voor jou normaal of juist rustig, maar voor mij is dat uitzonderlijk. En een hele uitdaging!
Ik heb nu al enkele dingen moeten laten gaan, omdat ik weet dat ik anders gewoon voor de rest van de maand niet meer zal functioneren. Het zijn allemaal leuke dingen dus we knokken er gewoon voor.

Heb jij ook doelen deze maand?

10 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
Copyright © IPkabuto 2017 • All rights reserved.