In april schreef ik al dat ik veel ziek was geweest, maar in mei ben ik nog meer ziek geweest. In een vorige blogpost schreef ik al dat ik verschillende ontstekingen gehad heb. Daar voel ik me nog steeds heel erg moe door, maar tussen het ziek zijn door is mei leuk geweest. Ik heb alleen niet zo heel veel gedaan, maar dat geeft niet.

De poezels. Ik word gewoon altijd blij van onze poezenbeesten. Ze zijn zo lief. Op de foto zie je hoe Aylinn m’n wang likt; dat doet ze wel vaker en ik vind ’t super schattig.

Steven en ik maakten samen een playlist. Ik vind het echt heel leuk om afspeellijsten te maken. Waarom weet ik niet precies, maar ik kan er uren mee zoet zijn. We maakten een Heavy Metal & Hard Rock playlist, en een wat blijere/rustigere rock playlist genaamd Blije Steen (die steeds minder blij werd, maar wel mooi).
Neefje en nichtje. Ze zijn hier regelmatig over de vloer en hoewel ik ze af en toe wel achter ’t behang kan plakken (nee, echt) zijn ze wel vreselijk lief.
♥Series. Momenteel ben ik Pretty Little Liar & House obsessief aan ’t kijken.
Landa deed een boel kleding weg. Daar heb ik van kunnen profiteren!

Ik trakteerde mezelf op La Place. Eigenlijk omdat ik een plek nodig had om te zitten, want ik overschatte mezelf weer eens. Toen nam ik meteen maar wat lekkers.

Tof avondje met vrienden. Ook een DnB feestje maar daar was ik te dronken voor. Oeps.
Haarverf. Ik heb nu paars/rood/magenta achtig haar. Ik vind ’t super vet.

Make-up. Lippenstift heb ik genoeg, maar voor de rest had ik echt niks meer. Ik besloot om daar verandering in te brengen en heb nu een hele mooie kleurdoos waar ik al dagenlang plezier van heb.

Schoonmoeder maakte een tosti voor me. Heb ik inmiddels al vaak genoeg gezegd dat ik tosti’s geweldig vind? Nee? Nou bij deze: ik ben ZO gek op tosti’s. Dus dat ze dit voor me maakte toen ik zielig alleen zat (Steven was aan ’t werk) vond ik dat super lief.
Mooi weer. En natuur.

Game-avond met vrienden. Ik heb de nieuwe Mortal Kombat gespeeld en nu wil ik ook een Playstation 4 hebben, heel erg graaaaag.

Mooie muziek. Ik heb deze maand echt zoveel muziek geluisterd. Oordopjes in, wegzweven, mee blerren, goed naar de tekst luisteren… heerlijk.
Tessie knuffelde met me. Ze is wel lief!

Steven knipte z’n haar. Eigenlijk vond ik dat helemaal niet leuk, want ik miste zijn lange haar. Maar inmiddels vind ik ’t korte onwijs knap staan. En ’t voelt zo lekker als je erdoorheen gaat!
Lieve reacties op mijn blog. Soms ook privé. Heel fijn. :)

Hoe was jouw mei? (hihi, jou mij…)

Liefs,
Emily

 

8 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
Copyright © IPkabuto 2017 • All rights reserved.