Even een korte huishoudelijke mededeling. ;)

Zoals je kan zien, heeft mijn blog een nieuw jasje gekregen. Het is nog niet helemaal naar wens. Een header uploaden lukt bijvoorbeeld nog niet. Ik heb contact met de maker van de layout hierover. Ik vind zelf de blogposts en de reacties onder een artikel veel overzichtelijker.
Zouden jullie mij kunnen laten weten als er problemen zijn, of als je iets niet prettig vindt? Vinden jullie bijvoorbeeld de slider – die grote foto’s bovenaan – storend, of is het handig om wat uitgelichte artikelen voorbij te zien komen?
Zet er ook even bij waar je mijn website op bekijkt (computer, tablet, telefoon).

Ook zijn er twee nieuwe categorieën toegevoegd: self care & groen leven. Ik wil mijn blog uitbreiden door vaker over deze onderwerpen te gaan schrijven.

Fijn dat jullie er altijd weer zijn wanneer ik even weggeweest ben. Ik ga m’n best doen om een vaste routine aan te houden, zodat jullie weten wanneer jullie een artikel kunnen verwachten. Momenteel is dat in ieder geval iedere maandag, daarna werk ik naar maandag & vrijdag toe.

Liefs,
Emily

1 Comment

  • Alain Bos schreef:

    Hoi Emily, Ik lees je blogs op mn peecee 24 inch scherm en die grote foto’s zijn bij mij kleine postzegeltjes en storen mij niet. Ik vind juist je onvoorspelbaarheid van bloggen erg plezierig want ik ben zelf ook een beetje chaotisch ondanks mijn perfectionisme :-)
    Ik zie dat ik 2 blog heb gemist dus die ga ik nu even lezen….

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
Copyright © IPkabuto 2017 • All rights reserved.