Shout out naar iedereen die me dit jaar heen en weer gereden heeft omdat ik zelf te ziek was om te reizen (en dan met name jullie, Landa en papa). Naar iedereen die z’n hulp heeft aangeboden maar vooral zij die weet wanneer ze door moet vragen of ik ‘zeker weet dat ik echt geen hulp nodig heb’ en dan met lekker eten aan komt (mama)(ja, ik meende het dat het vandaag echt wel ging, beloofd) (maar je bent de fijnste mama ooit).
Alle vrienden die me toch hardnekkig uit blijven nodigen ondanks dat ik zo vaak op het laatste moment moet afzeggen (teveel om op te noemen). Jullie zijn de leukste vrienden ooit.
Dankjewel naar de mensen die niet bang zijn om te vragen hoe het gaat, ook al is het antwoord dit jaar zelden positief geweest. Die luisteren zonder oordeel en me laten vertellen hoe bang en verdrietig ik soms ben (en dan met name jij, Diana).
Naar iedereen die mijn blog trouw volgt maar zelden wat zegt. Ik vind het heel erg lief en zelfs zonder woorden voel ik me gesteund.
Shout out naar mijn vriend in Puerto Rico die met me kan omgaan zelfs wanneer ik stront chagrijnig ben, me altijd aan het lachen krijgt en het aan kan om me bijna iedere dag even te spreken (juist wanneer ik me zo eenzaam voel en weinig meer kan dan in bed liggen). Er zit een hele oceaan tussen ons in maar verdomd, you are so very treasured.
Naar mijn katten die me iedere dag toch even uit bed of van de bank weten te krijgen en het leven tussen vier muren zoveel interessanter weten te maken.
Naar de makers van Overwatch, want jullie hebben m’n leven verrijkt.
Shout out naar Emily van een jaar terug, want ik vind het echt super stoer dat je je hele dieet omgegooid hebt en het heeft je leven serieus een stuk beter en fijner gemaakt (met uitzondering van de eindeloze discussies dan natuurlijk).
Daarbij ook naar mijn vrienden en familie die er helemaal niet moeilijk over doen, en de vegetarische slager die het leven voor vegetariërs en veganisten een stuk gemakkelijker en smakelijker maakt.
Naar mijn huis, waar ik nog steeds zo blij mee ben ondanks dat het toch wel een beetje klein is.
Naar alle volgers van mijn blog. Jullie reacties zijn altijd fijn.
Naar alle andere bloggers, die soms dingen onder woorden weten te brengen die ik zelf niet uit kan of wil spreken.
Naar iedereen die ik binnen het chronisch ziek zijn wereldje heb leren kennen: jullie zijn zó onwijs dapper, behulpzaam en lief. Sommige dingen had ik niet zonder jullie kunnen doen.
En een shout out naar mijn vriend die zoveel van me houdt dat iedere dag samen met jou fijner is. Je hebt me dit jaar weer talloze keren opgevangen, bij elkaar geveegd, in elkaar gezet, geknuffeld, gesteund, laten lachen, en ik ben zo blij en trots dat jij naast me staat.

Lieverds, jullie maken mijn leven een stuk fijner.
Dankjewel. Fijne jaarwisseling!

Liefs,
Emily

3 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
Copyright © IPkabuto 2017 • All rights reserved.