Something inside So Strong

Op 21 mei 2017 vindt er een bijeenkomst plaats voor Lyme patiënten. Familie, vrienden en andere geïnteresseerden zijn uiteraard ook welkom!
Something inside so Strong wordt georganiseerd door Fred Verdult (zelf worstelende met Lyme) in samenwerking met andere initiatieven vanuit de lymepatiëntenbeweging.
Verschillende artsen en Lyme patiënten worden geïnterviewd door Fred Verdult. Er wordt op gelet dat alles in begrijpelijke taal gevraagd en uitgelegd zal worden, en de interviews worden afgewisseld met onder andere optredens (Lidewij – misschien een bekend gezicht voor je – gaat bijvoorbeeld zingen, wauw!).

Het volgende stuk bevat belangrijke informatie voor hen die ziek zijn en is gekopieerd vanaf de site van So Strong:

We doen ons best om de bijeenkomst zo Lyme-vriendelijk mogelijk te maken:
•Een toegangskaartje kost maar €20 en dat is inclusief lunch, thee en koffie.
•We voorkomen onnodige prikkels: er is geen pauzemuziek, bij binnenkomst en tijdens pauzes is de zaal open, zodat je als je wilt kunt gaan zitten. De optredens zijn rustig en er is geen bewegend of onrustig licht.
•Er zijn honderden zitplaatsen in Koninklijk Theater Carré waar je de hele dag geen enkel treetje op hoeft. Er zijn ook rolstoelplaatsen en ligplaatsen.
•We houden rekening met vegetarisch, suikervrij en glutenvrij dieet.
•Carré is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer: metrohalte Weesperplein ligt tussen station Amsterdam Centraal en Amsterdam Amstel. Deze metrohalte heeft een lift en van daar is het vijf minuten in gewoon looptempo naar Carré. Je kunt bij die metrohalte ook het So Strong pendelbusje nemen dat je naar Carré brengt (gratis).
•Zondagochtend is het, zelfs in Amsterdam, rustig op straat en de parkeergarage van Carré ligt aan een grote invalsweg; je hoeft dus niet over grachten of trambanen te rijden. Je kunt bij aanmelding een plek reserveren voor de hele dag in een parkeergarage op zeven minuten lopen van Carré (€10). Je kunt ook met je auto naar de hoofdingang van Carré rijden, voor de deur uitstappen en dan parkeert een portier je auto in die parkeergarage (€25 inclusief de parkeerkosten).

De bijeenkomst duurt van 11:00 tot 16:00. Het is echter ook mogelijk om maar een deel van de bijeenkomst bij te wonen. Op deze pagina kan je het programma van de dag bekijken.
De prijs van een kaartje is bijzonder laag als je je bedenkt welke grote namen er komen: Dr Horrowitz en Dr Jones bijvoorbeeld, die je mogelijk kent van de documentaire Under our Skin.

Als je te ziek bent om te gaan, is het misschien een idee om te vragen of je familie of vrienden in jouw plaats willen gaan. Een grotere opkomst maakt een krachtigere statement.
Kaartjes zijn tot eind april goedkoper, dus wees er snel bij als je wil gaan!

Ik ben zelf nog nooit naar zo’n bijeenkomst geweest, maar ik vind het belangrijk om er dit jaar bij te zijn. Laat me zeker even weten als jij ook gaat.

Liefs,
Emily

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
Copyright © IPkabuto 2017 • All rights reserved.