Ik denk dat ik inmiddels al twee weken last heb van ontstekingen. Het begon met een keelontsteking. Uiteindelijk raakte beide oren ontstoken waardoor ik nog steeds behoorlijk doof ben, en momenteel heb ik een bijholteontsteking.
Allemaal erg pijnlijk. Mijn oren deden zo verschrikkelijk veel zeer dat ik naar de eerste hulp gegaan ben. Uiteindelijk heb ik die pijn kunnen minderen met ibuprofen, maar voor de holte ontsteking hielp enkel de tramadol. Daar werd ik helaas ontzettend ziek van (wat een verschrikkelijk spul!) en zit ik momenteel zonder goede pijnbestrijding. Het wordt gelukkig al iets beter nu ik van antibiotica kuur geswitcht ben.
Ik ben het he-le-maal zat.

Ik hoop dat ik dit weekend wat opknap. Hopelijk heb jij ook een fijn weekend!

4 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
Copyright © IPkabuto 2017 • All rights reserved.